Как да планираме и да се подготвим за Мисията Black Friday * Съвети и оферти

В тази статия сме се постарали да изброим Офертите на известни американски и европейски вериги за тази година, както и ценна информация, която трябва да знаем при пазаруване от друга държава в и извън ЕС. 

ДОБРА ПОДГОТОВКА

  1. Съставете плана! – списък на стоките, които търсите и бутиците, които ви интересуват най-много ще свърши добра работа.
  2. Не се панирайте, а се регистрирайте! – ако не правите нещата в последния момент, няма да изпаднете в паника, когато настъпи часът на истината! Затова по-добре се регистрирайте предварително.
  3. Намерете точните страници – бутиците имат собствени страници за Black Friday с описание на промоциите (ние сме открили вече някои за вас)
  4. Разберете правилата на играта – кога и как ще пристигнат покупките, с куриер или с въздушна поща, колко ще струва, има ли митнически ограничения и какви са изискванията. Не позволявайте митниците да ви изненадат неприятно!
  5. И разбира се, не забравяйте паролата е:Онлайн шопингът е супер удоволствие!

Бутици в BoutiqSociall и ЕС

Сред бутиците, от които можете да пазарувате чрез платформата в момента можете да се възползвате от офертите на Look Fantastic Black Friday. Страхотните козметични оферти и продукти, можете да разгледате предварително.

Това е британски бутик, затова важат условията за доставка на стоки в рамките на Европейския съюз:

1. Не се дължат митнически такси, независимо от сумата на покупките.

2. Доставката е БЕЗПЛАТНА за всички покупки без проследяване и 6€, ако желаете проследяване.

3. Стоката ще получите в пощенския клон, най-близо до дома ви. Очаквайте удължен срок на доставка, заради коледните празници, приблизително оценяваме срока на от 15-30 дни.

МИСИЯ LOOK FANTASTIC

LOOK FANTASTIC UK – BOUTIQSOCIALL.COM

МИСИЯ АМАЗОН » МИСИЯ АСОС » МИСИЯ МАЙКЪЛ СТАРС » МИСИЯ НОРДСТРОМ » МИСИЯ АМАЗОН »

Ето някои добри предложения, към които да насочите вниманието си в големия момент според нас:

МИСИЯ АСОС US – Удължени срокове на доставка. Последни доставки за годината на 2.12. ДОСТАВКА до България: безплатна с пощи

МИСИЯ АМАЗОН  –  ДОСТАВКА до България: от 10 до 13$ за поръчка + 3-5 $ на продукт.

МИСИЯ МАЙКЪЛ СТАРС – ДОСТАВКА до България: 25 $. СТРАХОТНИ ОФЕРТИ: Намалението е от 50 до 70%!

МИСИЯ НОРДСТРОМ – ДОСТАВКА до България: зависи от цената на стоката. НАМАЛЕНИЯ: от 30- 40%

Бутици от САЩ

В глобализирания свят, в който се намираме няма нищо невъзможно. Не е особено сложно да си поръчате от другия край на планетата, стига да сте наясно с Условията за доставка и митническите ограничения. Последните за стоки от САЩ включват:

1. общата равностойност на покупката, за да не се заплаща Мито, трябва да е под: 150 € = 187 лв. ;

2. общата равностойност на покупката, за да не се плаща ДДС, трябва да е под: 30 лв. = 19 $ ;

3. Ако не бъде спряна за проверки, стоката ще получите в пощенския клон, най-близо до дома ви. Очаквайте удължен срок на доставка, заради коледните празници, приблизително оценяваме срока на от 15-30 дни. Ако бъде задържана, ще получите пощенско известие и можете да я освободите след заплащане на изчислените такси и данъци по нея.

4. ПОНЯКОГА АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ ПРАВИЛАТА НЕ ВАЖАТ!

ОЧАКВАЙТЕ поделена доставка към АМАЗОН и МАЙКЪЛ СТАРС с Общи поръчки в BOUTIQSOCIALL.COM съвсем скоро! 

БУТИЦИ ОТ САЩ – BOUTIQSOCIALL.COM

И така възможна ли е мисията за вас тази година? Надяваме се, че става все по-възможна с малко помощ и споделен опит. Оставяйте вашите коментари, за да сме полезни наистина!