Шопинг наръчници: 10 психо-съвета за подарък на мъжката ви половинка

подарък мъже

Подаръкът-мечта за него?

Чувствате ли вече как празници ви дишат във врата?

Търсите ли от известно време все по-обезнадеждено ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА ГАДЖЕТО?

Ето нашето предложение – намерете по-скоро ПОДАРЪК ЗА ПЕРФЕКТНОТО гадже!!! Вижте какво би се харесало на 10 типа мъже, които перфектно знаят какво искат в живота. Надяваме се да успеем да ви вдъхновим, за да намерите коледния дух онлайн вместо да обикаляте магазините …бързайки като обезумели!

Защото шопингът е удоволствие!

Бъдете перфекционалисти! Търсете винаги най-доброто някъде там
ONLINE !

 

 

 

—1 Кибер-гаджето

Най-вероятно сте го срещнали онлайн и оттогава сте в час с всички нови версии на софтуерни приложени и хай-тек джаджи. Неговият поглед изцяло е разположен в бъдещето, затова можете да му доставите удоволствие с нещо революционно, което или е вдъхновено от бъдещето, или току-що е дошло оттам. Мислите си вече за космически кораб? Нее, това го e чувал и преди! Най-добре с нещо, за което дори не подозира.

Запазена марка: технологиите @ онлайн

Съвет: Ако искате да го впечатлите, изненадайте го! Желателно е подаръкът да върви в комплект с наръчник пълен с нова информация, с която да се запознава и обогатява.

Предложения:

—2 Телетъбисът

подаръци мъже коледа

 

За разлика от Кибер-гаджето това е много особен и тясно-специализиран екземпляр. Той упорито отказва да приеме идеята за “Изживяното детство” и се увлича само по това, което го е влечало и в последните 10 години. Това го прави крайно консервативен към експерименти , но пък имате пред себе си доста пространство за нововъведения, защото Телетъбисът има от какво да се нуждае.

ЗАПАЗЕНА МАРКА: СКЪПИТЕ ИГРАЧКИ

СЪВЕТ:  Не влизайте в клопката да му купувате скъпите играчки, с които той сам може и ще се сдобие рано или късно. Подарете му нещо, което емоционалнно да му напомня на вас, а не на детството му. Така ще подсилите образа на Мъжа у него (за сметка на недораслия Малчуган).

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—3 Тузарят

подаръци мъже коледа

Имате работа с Тузаря? Вие сте щастливка, но също така имате огромен проблем! Това определено не е всеки друг мъж, така че и подаръкът за него трябва да е специален. Въпросът е как да изберете нещо за мъж, от който лъха класа и стил без да се изложите.

ЗАПАЗЕНА МАРКА: Лукс

СЪВЕТ: Не твърде лично, не твърде тънко. Този мъж усеща истинската стойност на нещата, както в любовта, така и в живота.
Дайте му да разбере, че и вие имате финия усет към нещата, който му е вроден. Покажете му с кой си има работа!

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—4 Бохемът

подаръци мъже коледа

Ако сте с човек като бохемът, определено имате чувство за хумор. Този тип мъж просто търси удоволствието и емоцията, без значение какво е нейното материално изражение. Можете да го зарадвате много лесно, ако сте вдъхновени и доста трудно, ако не подхождате емоционално като него.

ЗАПАЗЕНА МАРКА: Емоцията

СЪВЕТ: Сложете си розовите очила, заредете с оптимизъм и просто го зарадвайте с нещо от сърце. Дали ще откриете нещо забавно, ще намекнете за шега между вас или ще откриете нещо изключиелно лично и съкровено, пълна гаранция, че на него ще му хареса.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—5 Работохоликът

подаръци мъже коледа

Под маската на сериозния мъж се крие човек с принципи, който се нуждае от почивка и уют като всеки друг. Да му подарите нещо – лесно, да го зарадвате – трудно….а ако го разтопите?

ЗАПАЗЕНА МАРКА: Жестът

СЪВЕТ: Ако си имате работа с този екземпляр, най-добре заложете на нещо, което да го отдалечи от работата. Ако това е ежедневието му, независимо дали го одобрявате такъв или не, отстъпете една крачка и му покажете другата страна на медала. Точно там, където сте и вие в сърцето му!

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—6 Приключенецът

подаръци мъже коледа

Този тип мъже са с свободен дух, много оптимизъм и страст към определена дейност, хоби, идея. Разберете кой е източникът й и няма да има нужда се чудите повече. Несъмнено с тях можете да рискувате в живота и да почувствате “магията”. Приказката е във всичко около тях и самият живот с тях е приказка. Но внимавайте – щом стане въпрос за подарък, ограничете рисковете до минимум. В противен случай шансът да не им хареса подаръка ви е голям.

ЗАПАЗЕНА МАРКА: Страстта към живота

СЪВЕТ: Зарадвайте ги с нещо откровено дръзко и страстно или заложете на нещо практично и полезно,  свързано с тяхното голямо хоби – онова, което придава екзистенциален смисъл на съществуването им…напомнете им за най-голямата им страст и те ще ви обожават!

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—7 “Спортуващият с вълци”

подаръци мъже коледа

Има нещо много магнетично в тези мъже, за които спортът заема централно място в живота. Те са практични, открити, директни и заредени с много положителна енергия. Каквото и да им подарите, няма нужда много да се чудите! Те осъзнават голямото значение на грижата за себе си. Грижата за тялото, качествената козметика, здравословният начин на живот също са напълно в реда на нещата. Със сигурност знаете кои са любимите им марки, занимания и какво не харесват, защото  те са много прями и със сигурност са ви ги споделили.

ЗАПАЗЕНА МАРКА: Грижата към себе си

СЪВЕТ: Заложете на любимите им марки или на нещо, което са ви споменали, че искат да имат. Те със сигурност точно това искат!

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—8 Принцът на бял кон

Или с повече късмет – на черното конче на Ферари! Разбира се, тук попадат всички онези динамични, целенасочени натури, за които движението е начин на себеизразяване. Те са вечно на някъде, на колела, крила, копита или друго средство за придвижване. Подаръкът за тях не бива да е нищо, което да спира поривите им!

ЗАПАЗЕНА МАРКА: Движението

СЪВЕТ: Ключът – насочете се към движението! Например, не бива да им подарявате домашен любимец, растения или техника за дома. Няма да я оценят и само ще се охарчите.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—9 Перфекционалистът

Това е странна, интелигентна и много трудоемка птица за опитомяване и ще ви се наложи да вкарате тежката артилерия на вашата изобретателност. Ако сте избрали да се съберете с такъв човек, най-вероятно вие самите също сте или много всеотдайна, или много взискателна натура. Ако не сте, няма повод за паника! Просто следвайте съвета ни.

ЗАПАЗЕНА МАРКА:  Детайлът

СЪВЕТ: Няма значение как изглежда общата картинка и дали изобщо има такава. Истината за тези сладури е в детайлите!

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

—10 Случайният

Срещнахте се съвсем скоро, дори още не сте потвърдили пред себе си дали правилно сте му запомнили името, а идва Коледа и вече трябва да си подарявате любими неща. Не се косете, всичко е наред, защото не сте запознати. Каквото и да решите да му купите, няма как да ви обвинят, че сте сбъркали в преценката си.

ЗАПАЗЕНА МАРКА: Според случая /бюджета :)/

СЪВЕТ: Хвърляйте смело заровете, но грабнете нещо стилно и семпло. Това им е хубавото на случайностите- че се получават от само себе си!

ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *